Riesling stoffig? Doe 'ns even normaal jij!

- MARIANNE -

Kung Fu Girl Riesling

Mark our words: de Riesling is in opkomst! En stiekem vinden we dat best leuk. Riesling is namelijk lang zo gek nog niet, en echt niet zo zoet, muffig of andersoortig kansloos veroordelend… Ok ok, we zullen eerlijk zijn: je moet ervan houden, die gôut de petrol, oftewel die geur van licht verbrand rubber. Wij zijn er in ieder geval niet vies van, en klappen in onze handjes dat deze druif steeds vaker opduikt op wijnkaarten. Dat doet ‘ie namelijk ook in onze eigen wijnkelder.

Want geloof ons: Riesling is niet stoffig. Wij dronken bijvoorbeeld deze stoere rock ‘n roll-variant bij restaurant Aan de Poel**, en waren direct verliefd. Hij staat dan ook niet voor niets bij andere sterrenzaken op de kaart.

Kung Fu Girl is van de hand van de ietwat rebellerende Charles Smith uit Columbia Valley, USA. Een wijnmaker die zijn liefde voor muziek lijkt te combineren met het maken van wijnen, en dat ook nog eens reuze aardig doet. Deze Riesling zou een combinatie zijn van “een voorliefde voor de dames uit Kill Bill, Aziatisch eten en het daarbij missen van een perfecte wijn” (aldus Specialwine).

Wij noemen hem gewoonweg: heerlijk, met een vleugje feminine stoerheid!

Verkrijgbaar via diverse online wijnhandels | www.Uvinum.nl

 Prijs niveau 3

kung-fu-girl-PS-favorites-by-catch

Facebook share knop Pinterest share knop Twitter share knop
Ken je deze favorites al?
Fruits de mer plateau Fruits de mer plateau favorites Catch52 Amsterdam
Libbey Hobstar Tumbler Gold Libbey glass tumbler favorites catch52 Amsterdam
Sissy Boy Homeland Sissyboy Homeland Amsterdam Favorites Catch52