Stiekem hadden we hem allemaal als opa willen hebben. Na het lezen van dit boek al helemaal.

- MARIANNE -

Roald Dahl’s Cookbook

De GVR, Mathilde, Sjakie (je weet wel, van die Chocoladefabriek), de Heksen: het gros van de mensheid krijgt bij het lezen van deze namen vanzelf een glimlach op de lippen. Ben je ook nog eens een echte foodie? Dan wil je dit kookboek zeker aan je collectie toevoegen.

Aan de hand van zijn herinneringen geven Roald en zijn dochter Felicity een kijkje in hun leven in Gipsy House. De recepten zijn niet alleen heerlijk en huiselijk gezellig, het zijn vooral de anekdotes van Roald zelf die ervoor zorgen dat het boek leest als een kinderboek. Onze favoriet: by far ‘the savoury crocodile’ (inclusief ‘succulent children’ als vulling), een bijdrage van niemand minder dan Quentin Blake. Na het ‘lezen’ van dit boek konden wij nog maar 1 ding denken: hadden wij Roald maar als opa gehad. Het schijnt dat hij als persoon niet de allergezelligste was, maar schrijven kon ‘ie.

Verkrijgbaar bij o.a. bol.com, maar dan alleen als je geluk hebt. Je zult het namelijk met een tweedehandsje moeten doen. Maar het is alleszins de moeite waard! | www.bol.com

price-3

roald-dahl-cookbook-PS-favorites-by-catch

Facebook share knop Pinterest share knop Twitter share knop
Ken je deze favorites al?
Libbey Hobstar Tumbler Gold Libbey glass tumbler favorites catch52 Amsterdam
Van Stapele Koekmakerij Van Stapele koekjes Amsterdam Favorites Catch52
Nutella Nutella chocoladepasta favorites Catch52 Amsterdam